29 June 2011

✿ <------- bunga

24jun2011 - 26jun2011 :: program anak angkat dan khidmat masyarakat di tebing tinggi, jerantut..
26jun2011 :: bermalam di camer0n highland.. ops..
27jun2011 :: meting bersama jabatan kerajaan negeri di lipi5 berikutan program p0s tit0m..
28jun2011 :: berkunjung ke kg.nyentil, sg,k0yan, raub untuk buat buku program..

hehe.. cam diari dah saya tulis an.. =) ibu ciap ckp, nape laa anak ibu busy sangat ni?? huhu.. sabar la ibu.. ni kan pengalaman.. mane taw someday, saya ley wat program senirik ke.. kekeke.. berangan lak eh.. tapi betul laa.. law saya tak join menda camni, saya takleh taw flow nak wat program tu camne..

apeape pon, trimas kepada semua yang menjayakan program anak angkat dan khidmat masyarakat tu.. =) saya seronok dapat sebuah family angkat.. waa, panggil mak dan abah lak tu.. huhu.. yang paling penting, saya dapat makan banyak sangat time program ni.. alamak, gemuk la sayaaaaaaaaaa =.='

haa, banyak giler an.. bayangkan la tetiap hari saya mkn camni, confirm saya gemuk.. adehh.. 

program laen bakal menyusul lagi lepas ni.. minggu ni, minggu depan, dan minggu depan depan.. hehehe.. wish me luck dear..

pstt.. hati berbunga tandanya ape?? lalalala~~

20 June 2011

waaaaaaa....... takotttttt~~

pas penat wat banner yang sangat cantek neh, baru la saya pasan bintang tu ada tiga.. haihh... jangan cilap paham pulak.. saya bukan k0munis oke!! err.. saya da penat + ngantok.. sok lusa, law saya rajin saya tukar la eh.. ngeee.. nite nite.. (^_^)




eh, jap.. tadi en, saya boring.. so, saya g shave kepala sorang mamat neh.. inilah buktinya.. jeng jeng jeng......


haaa, gengster tak saya?? takot tak? takot tak?? kekeke.. okelaa, tu jep.. babai.. =)

19 June 2011

ish3...

satu menda yang kite dapat pelajari semasa guru atau lecturer ngah mengajar kat depan ialah...

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

menaip mesej tanpa tengok phone!! laju lak tuh.. haishh.. =.='

16 June 2011

01 June 2011

✿✿✿ 생일 축하합니다 ✿✿✿

okeyh.. harini kita belajar base korea.. kekekekee.. 

생일 축하합니다 bermaksud SELAMAT HARI LAHIR..
cara sebut lak camnih, saeng-il chughahabnida.. hehe.. =)

Perhatian.. Hari ni besday ayah saya a.k.a encik AmienSukhri.. So, sesape yang nak memberi hadiah ley salurkan kepada saya di alamat ................................................... cececeh.. ngarot je saya nih.. haha =.='


saeng-il chughahabnida ayah.. saranghae ayah hehe.. arini tak dapat nak celebrate.. Sok kakak balik umah, kite celebrate samesame ye ayah.. babai, lebiu ♥♥♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...